Συχνές ερωτήσεις

Γενικά

  Στο e-epistrofi.gr θα βρείτε πάνω από 450 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, τα οποία σας επιστρέφουν μετρητά από κάθε σας αγορά! Το ύψος της επιστροφής διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή!

    1. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο e-epistrofi.gr (είναι δωρεάν!)

    2. Εντοπίζετε το ηλεκτρονικό κατάστημα που επιθυμείτε και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Μεταφορά στο κατάστημα» για να μεταφερθείτε σε αυτό.

    3. Κάνετε την αγορά σας όπως συνήθως και πιστώνεστε την επιστροφή μετρητών άμεσα στον e-epistrofi.gr λογαριασμό σας!
  Γιατί κάνοντας τις αγορές σας μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από κάθε σας αγορά, την οποία θα πραγματοποιούσατε ούτως ή άλλως!
  Απολύτως τίποτα. Η εγγραφή στο e-epistrofi.gr είναι δωρεάν. Κάντε λοιπόν εγγραφή και ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα!
    To e-epistrofi.gr κερδίζει μια μικρή αμοιβή από τα ηλεκτρονικά καταστήματα για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε. Με το τρόπο αυτό είναι σε θέση να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν!

Αγορές

  Τα βήματα είναι τα εξής :

    1. Μπαίνετε στο e-epistrofi.gr πριν από κάθε ηλεκτρονική αγορά που έχετε αποφασίσει να κάνετε.

    2. Εντοπίζετε το κατάστημα που επιθυμείτε και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Μεταφορά στο κατάστημα» για να μεταφερθείτε σε αυτό.

    3. Κάνετε την αγορά σας όπως συνήθως και κερδίζετε επιστροφή χρημάτων άμεσα στο Λογαριασμό σας!
   Για να είστε σίγουροι ότι θα καταγραφεί η αγορά σας και θα λάβετε την ανάλογη επιστροφή, θα πρέπει απαραίτητα να μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Μεταφορά στο κατάστημα» που βρίσκεται στον προσωπικό σας Λογαριασμό. Έτσι μόνο θα είμαστε σε θέση να καταγράψουμε ότι η επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα έγινε από το Λογαριασμό σας και άρα να πιστώσουμε σε αυτόν και την ανάλογη επιστροφή χρημάτων.

Εξίσου σημαντική είναι η μόνιμη Απενεργοποίηση του AdBlock (ή άλλου αντίστοιχου προγράμματος) για τη σελίδα μας καθώς η λειτουργία του επηρεάζει τη καταγραφή των αγορών και ενδέχεται να μην λάβετε την Επιστροφή που δικαιούστε όταν το AdBlock είναι σε λειτουργία.

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν κάνετε και δεύτερη αγορά στο ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει κλικ εκ νέου στο σύνδεσμο «Μεταφορά στο κατάστημα», η αγορά σας ΔΕΝ θα καταγραφεί.
   Οι αγορές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας καταγράφονται στο Λογαριασμό σας συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά ως «Νέα αγορά».

  Σε σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που μας ειδοποιούν για τις αγορές των μελών μας μέσα σε 24-48 ώρες από την πραγματοποίησή της. Σε κάθε περίπτωση, αν μια αγορά που πραγματοποιήσατε δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό σας έπειτα από τρείς (3) εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τα στοιχεία της αγοράς για να το ερευνήσουμε περαιτέρω. Παρακαλείστε θερμά να αποφεύγετε την απευθείας επικοινωνία με τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
   Μπορείτε να δείτε τις αγορές που έχετε πραγματοποιήσει στην ενότητα «Οι Αγορές μου» καθώς επίσης και τη Κατάσταση που έχει η κάθε αγορά («Νέα αγορά», «Επιβεβαιωμένη», «Ακυρωμένη», «Προς πληρωμή» ή «Πληρωμένη»)
  Το ποσό της επιστροφής υπολογίζεται επί του καθαρού ποσού της αγοράς, χωρίς να συνυπολογίζονται σε αυτό έξοδα όπως Φ.Π.Α, έξοδα αποστολής, συσκευασία δώρου, αντικαταβολή κλπ.

  Έτσι, αν κάνατε μέσω του e-epistrofi.gr μια αγορά συνολικής αξίας 100€ με έξοδα αποστολής 5€ και ΦΠΑ 24€, τότε το καθαρό ποσό που θα εμφανιστεί στο λογαριασμό σας θα είναι 71€ και επί αυτού του ποσού θα υπολογιστεί και η επιστροφή που θα λάβετε.
   Όταν ολοκληρώνετε μια αγορά σε ένα συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (αφού έχετε κάνει κλικ στο αντίστοιχο link στο e-epistrofi.gr), η αγορά σας καταγράφεται αυτόματα και μετά από λίγη ώρα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας ως «Νέα αγορά». Αυτό σημαίνει ότι η αγορά αυτή δεν έχει ελεγχθεί ακόμα από το κατάστημα.

  Μετά από κάποιες ημέρες (το χρονικό διάστημα διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα), η αγορά σας θα αλλάξει κατάσταση και θα γίνει «Επιβεβαιωμένη». Αυτό σημαίνει ότι το κατάστημα έχει ελέγξει την εν λόγω αγορά και έχει εγκρίνει τη πληρωμή της επιστροφής σας (χωρίς όμως να την έχει αποπληρώσει ακόμα).

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια αγορά μπορεί να μην εγκριθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οπότε η κατάστασή της θα αλλάξει από «Νέα αγορά» σε «Ακυρωμένη». Αυτό είναι δυνατόν να συμβεί εάν π.χ. δεν πραγματοποιήθηκε η πληρωμή για την αγορά (σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης ή αντικαταβολής), εάν η αγορά ακυρώθηκε ή επεστράφη στο κατάστημα.
  Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν τελειώνει με την επιστροφή που θα λαμβάνετε από κάθε σας αγορά! Ψάχνουμε συνεχώς και προσθέτουμε για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια καθώς και αποκλειστικές προσφορές!

  Και το καλύτερο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εκπτωτικά κουπόνια κατά τη διαδικασία πληρωμής στο εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα συνδυαστικά με την επιστροφή χρημάτων για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση!

Πληρωμές

   To e-epistrofi.gr πραγματοποιεί τις πληρωμές στα μέλη του την 20η ημέρα του κάθε μήνα (ή την επομένη, εάν η 20η δεν είναι εργάσιμη). Το ακριβές ποσό της πληρωμής διαμορφώνεται από όλες τις «Προς πληρωμή» αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και τη προηγούμενη ημέρα της πληρωμής.
    Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται η πληρωμή της επιστροφής σας είναι μέσω Τραπεζικού Εμβάσματος. Στην ενότητα «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε τα χρήματα που έχετε συγκεντρώσει.

   Το e-epistrofi.gr δεν θα σας χρεώνει κάποια προμήθεια για την αποστολή των χρημάτων. Ενδέχεται όμως η Τράπεζά σας να σας χρεώσει κάποια προμήθεια κατά τη λήψη του εμβάσματος.

   **Για πληρωμές προς Λογαριασμούς των παρακάτω Τραπεζών δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ προμήθεια κατά τη λήψη του εμβάσματος :
      o Τράπεζα Πειραιώς
      o Εθνική Τράπεζα
      o Alpha Bank
   Ναι υπάρχει. Πληρωμές γίνονται από το e-epistrofi.gr κάθε 20η ημέρα του μήνα στα μέλη που έχουν συγκεντρώσει 5€ και άνω από αγορές με κατάσταση «Προς πληρωμή».

Refer-a-Friend

   Με το πρόγραμμα «Refer-a-Friend» έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από κάθε φίλο που θα συστήσετε στο e-epistrofi.gr! Στείλτε στους φίλους σας το μοναδικό link που θα βρείτε στη κεντρική σελίδα του Λογαριασμού σας και κερδίστε 3€ για κάθε έναν από αυτούς!

   Προϋποθέσεις : Τα 3€ του bonus πιστώνονται στο Λογαριασμό σας μόλις ο φίλος που έχετε συστήσει συγκεντρώσει 5€ σε αγορές με κατάσταση «Προς πληρωμή». Το bonus αποδίδεται μία φορά για κάθε ξεχωριστό άτομο.